Do you speak English?

Ja, du kan formentlig i lighed med de fleste andre danskere skrive og tale engelsk.
Danskere er generelt gode til at tale engelsk, eftersom vi har obligatorisk engelskundervisning i folkeskolen og i stor stil er udsat for det engelske sprog i radio og tv. Men en ting er at kunne skrive og tale engelsk til husbehov – noget andet er at kunne formulere sig professionelt til forretningsbrug.

En mere international virkelighed

Det er virkeligheden for rigtig mange eksport- og videnvirksomheder, at de opererer stadigt mere internationalt. Danske virksomheder afsætter deres varer og serviceydelser på internationale markeder, indgår samarbejdsaftaler med udenlandske virksomheder, ansætter medarbejdere fra andre lande og så videre, og derfor er engelsk i stigende grad blevet et særdeles vigtigt sprog at mestre.

I gamle dage var der mere fokus på de øvrige nordiske lande og det store marked i Tyskland, men i dag er hele verden blevet et marked for mange virksomheder. Det betyder, at marketingmaterialer, produktmanualer med videre skal udfærdiges på engelsk, og det skal helst være på et højt sprogligt niveau, eftersom dårligt engelsk nemt kan have en negativ afsmitning på en virksomheds image. Det lyder jo ikke godt at skrive: “We is a international Company”, vel?

Engelsk korrektur højner det sproglige niveau

Hos Denker Media arbejder vi med engelsk korrekturlæsning for en lang række virksomheder og organisationer i blandt andet Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi hjælper vores kunder med at sikre engelske tekster af høj kvalitet, idet vores højt kompetente korrekturlæsere sørger for at eliminere alle de grammatiske og sproglige fejl i virksomhedernes engelske kommunikation.

Vores engelske korrekturlæsning rækker videre end blot at luge ud i stavefejl og grammatiske fejl. Vi ser også på tekstforfatterens ordvalg, formuleringer og konsistens.

Det er vores erfaring, at resultatet af korrekturlæsningen er bedre kommunikation – hverken mere eller mindre. De færdige dokumenter er bedre rent sprogligt, og dermed bliver budskabet kommunikeret uden meningsforstyrrende elementer for vores kunders kunder, partnere, brugere og medarbejdere.

Vi har erfaring med engelsk korrektur af mange forskellige dokumenttyper. Eksempelvis har vi bidraget med at højne det sproglige niveau i forbindelse med vores kunders internationale markedsføringskampagner.

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Skriv et svar

You must be logged in to post a comment.