Kom ind på det svenske marked uden problemer

Hvis du ikke allerede vidste det, så er svenskerne nemme at lave forretning med. Der er stort set ingen handelsbarrierer foruden sproget.

For en svensk virksomhed i Stockholm-området ser man ofte, at de går over i engelsk kommunikation, mens et svensk firma i Malmø og resten af Skåne gerne snakker svensk-dansk med deres danske samarbejdspartner.

Malmø-virksomheder handler gerne med storkøbenhavnske firmaer, da de føler sig tættere forbundet med den danske virksomhed frem for et firma i Stockholm.

Generelt kan man sige, at svenskerne er ret vilde med danske virksomheder, hvilket giver gode muligheder for a lave forretninger i Sverige.
Dog skal man være opmærksom på – ligesom med andre lande - at det er vigtigt, at man lokaliserer brochuremateriale, foldere og kataloger til modersmålet – altså svensk i dette tilfælde. Dette giver den bedste start på eksporteventyret i det svenske!

I vores oversættelsesfirma hjælper vi gerne din virksomhed ind på det svenske marked, blandt andet med en korrekt oversættelse til svensk.

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Skriv et svar

You must be logged in to post a comment.