Sverige er i hastig vækst

 Vi er måske ikke meget for at indrømme det, men det går ualmindelig godt for svenskerne i disse dage. Efter mange lange år med skrigende røde tal på bundlinjen, høj arbejdsløshed og en svag svensk krone, peger nu alle parametre den rigtige vej.

 

Svenskerne er kommet stort set helskindet igennem finanskrisen. Sidste år havde landet en vækst på 5,2 procent, i år forventes væksten i BNP at ligge på næsten 4 procent. Dermed er økonomien tæt på at være lige så stor som før krisen.

 

Ikke kun sprut

Vi danske forbrugere kan måske ærgre os over, at den stærke svenske krone gør vores handleture over sundet en anelse dyrere end før. Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget. For det danske gadebillede præges igen af købelystne svenskere med velfyldte lommebøger. Jo, de går stadig efter sprutten, men faktisk er de også begyndt at kigge på andre ting såsom sko og tøj. Ja, endda visse madvarer er nu billigere på den rød-hvide side af Øresund.

 

Et guldrandet svensk marked

Men hvorfor vente på, at svenskerne kommer til os? Det tænker mange danske virksomheder, og retter blikket mod nordøst og gnider sig i hænderne. Med rette. En stærk svensk krone og øget købelyst blandt de svenske forbrugere giver nemlig danske virksomheder gode muligheder for at etablere sig eller ekspandere i Sverige.

 

Som oversættelsesvirksomhed kan vi også mærke en klart stigende interesse for det svenske marked blandt danske virksomheder. Vi hjælper danske virksomheder ind på det svenske marked. Vores erfarne svenske tekstforfattere hjælper jer gerne med at udvikle svensk salgs- og informationsmateriale, specielt tilpasset det svenske marked. Vi kan også oversætte og bearbejde jeres eksisterende salgsmateriale til svensk.


Det kører for Sverige – vil du køre med? 

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

Skriv et svar

You must be logged in to post a comment.